ARGH

Phonofile-ABOUT

ARGH GJØR ALT RIKTIG

Det er ingen tvil om at elektronisk musikk er i vinden om dagen. Bandet ARGH fra Tønsberg gjorde seg godt bemerket med debutalbumet «Night In The City» for snart to og et halvt år siden.

Og ARGH er endelig tilbake med et nytt og fengende album: «Get It Right» består av 9 sterke, melodiøse synthpop-låter i tradisjonen til a-ha og Depeche Mode, låter med trøkk, sjel og særpreg.

I ARGHs lydbilde finner du en miks av klassiske synthlyder, trommemaskiner og  vokaler som kler slike låter, ARGH har fortsatt sin egen stil, en stil som er videreutviklet siden debutplata.

På den nye plata, har bandet har fått med seg vokalist og keyboardist Iselin Main. Den unge jenta (21) tilfører bandet nye dimensjoner. Hun koret på det forrige albumet, og har nå tatt steget opp som fast bandmedlem. Iselins vokal passer utmerket sammen med Andreas sin «dype og tunge» vokal. De har også en tøff duett sammen på plata (No Romance,) pluss at Iselin også synger solo en låt (Run Away).  I tillegg til å være bandets synthist og produsent så  synger også Glenn Main solo på et spor (Superwish.) Så ARGH fremstår som et kollektiv i større grad enn før (og har gått fra å være en duo til en trio.)

«Get It Right» er et lenge etterlengtet album blant ARGH sine fans, men også et frieri til nye lyttere. Albumet er en smule mer «happy» enn det forrige, med en anelse mer «kommersiell touch,» og kan derfor, forhåpentlig, nå enda bredere ut enn før. Liker man pop låter med en tøffere «edge» og bombastiske, «in your face»-synth-arrangementer med fete bassganger og «ørnefrekke» riff er dette albumet for deg. De 10 låtene på «Get it Right» setter seg fort på hjernen, og rytmene gjør at du – nær sagt automatisk – begynner å bevege deg.