Jon Dahl-Johansen

Cover

 

Fra snill pop til skitne triks

Den andre singelen fra Jon Dahl-Johansens kommende album er klar 17. august. Han har forlatt den snille pop´en til fordel for skitne gitarer, hammondorgel og den ekte band-feelingen. Resultatet er en fornyelse som løfter en dyktig artist til et helt nytt nivå.

«Den tårevåte asfalten» er den atypiske rockelåta: Kabriolet, asfalt, natt. Gule midtstriper og høy fart. En flukt. Uten noe å flykte fra. Og uten noen mulighet til å komme tilbake. Det endelige. Og bestandige. Valga man tar. Broer man brenner. Sånne ting. Pluss en nydelig sommer. Alt i én låt.

«Den tårevåte Asfalten» er andre single ut fra Jon Dahl-Johansens kommende album som er produsert hos Thomas Larsen i Fabriken Studios i Malmø, som virkelig har lagt sjela i en strålende produksjon.

Den Oslo-baserte artisten med røttene godt forankret i Fredrikstad ser med denne produksjonen frem til en aktiv konsert-tilværelse i tiden som kommer.

Jon Dahl-Johansen blir å finne på store og små scener fremover i forbindelse med slipp av både single og det forestående albumet. Noen av høydepunktene for artisten denne sommeren vil være support for artister som Hanne Boel, Adam Douglas, Vidar Villa, Oral B, Asle Beck, Vassendgutane og Di Derre.

Pressekontakt:

Frode Johansen

T: 458 48 744

E: frode@fajomusic.com

W: www.fajomusic.com