KIRU

17505180_1737935916427150_3134306419370310521_o

KIRU – UGLY SHOES (THOM CADHULERA REMIX)

Den utvandrede produsenten, låtskriver og musiker Thom Cadhulera satt I studioet sitt i Malmø da han fikk høre KIRUs «Ugly shoes». Dette syntes han var en så kul låt at han kastet seg på tastaturet og spurte om han fikk lov å lage en remix av den, noe både artisten selv og plateselskapet syntes var en veldig god idé. Og reaksjonene på remixen har vært positive over hele linja. Noen mente denne burde bli plukket opp av NRK-serien SKAM.

«Remixen har et mer pop-uttrykk enn orginalen, men jeg har forsøkt å beholde nerven og budskapet om at det er greit å være annerledes fra orginalen», sier Thom Cadhulera.

Den orginale versjonen av «Ugly Shoes» er for tiden listet på mange radiostasjoner rundt verden. England, Belgia, Nederland, Spania, Canada, USA og mange fler. Til og med i Guatemala.

KIRU selv, den 16 år gamle Stine Dahl-Johansen fra Oslo er overveldet over responsen på sin debut-single. takknemlig for at folk liker musikken hun lager. Det går mot slutten av skoleåret for den flittige eleven fra musikklinja på Edvard Munch videregående skole i Oslo: «Det har selvfølgelig vært mye skolearbeid nå på slutten, men jeg har fått jobbet litt med nye låter som skal med på det som blir enten en EP eller kanskje også et fullt album i nær fremtid. Og jeg har noen konserter fremover både alene og med noen prosjektband jeg er med i».

Artistnavnet KIRU dukket opp ved en tilfeldighet. Hun og vennene tullet med japanske omskrivninger av egne navn og i japansk har man ikke samme uttalen på en del stavelser. Stine endte opp med KIRU: «Det er en vanlig japansk forkortelse for «kirusitune», som betyr «to kill normal». For meg passet det godt, for jeg liker å være annerledes og stå litt utenfor normalen. Dessuten er det et navn som er lett å huske».

«Ugly Shoes» (Thom Cadhulera remix) er som orginalen utgitt på labelen FAJo Music og kommer 16. Juni.

Pressekontakt:
FAJo Music AS, Frode Johansen, +47 458 48 744