Pål Ellingsen

 

0455_PålEllingsen_Digifront

E!

Ny EP fra Pål Ellingsen

«E» er navnet på denne EP-platen med 4 nye sanger fra låtskriver og gitarist Pål Ellingsen.

Pål synger på sin åttende utgivelse fortsatt på nordlandsdialekt fra Sømna kommune på Sør-Helgeland. «E» betyr «jeg» på hans dialekt og dette er også en personlig plate selv om tekstene ikke nødvendigvis er selvbiografiske. Musikalsk befinner «E» seg i grenselandet pop og rock.

I det daglige bor og jobber Pål i Fredrikstad. På «E» har han fått med seg kjente musikere fra byen som trommeslager Ole Petter Hansen Chylie, bassist Rino Johannessen, gitarist Jon-Erik Gretland og pianist Chris Grant. Pål spiller selv diverse gitarer og i tillegg er produsent Tomas Siqveland fra Lydmuren med på orgel.

Sommeren 2016 ble Pål signert på plateselskapet FAJo Music og første singel ut var «Ein Sang Te» som ble listet på blant annet Ordentlig Radio.

Pressekontakt:

FAJo Music AS, Jon Dahl-Johansen – 900 60 672