Riksheim

riksheim-1-CD

Nord-norsk debutant

Lofotværing har gjort søring, og plateartist, av seg

FAJo Music presenterer Riksheim, en nordnorsk artist fra Lofoten som har gjort «søring» av seg. Han gir nå ut sitt debutalbum «Kjenne At Æ Sveve» som visesanger, med ti egne låter på dialekt; sju låter med band, og tre alene. Han har fått med seg et knippe dyktige musikere som er gitt stort spillerom, og det har endt opp i et album som ikke er så enkelt å plassere musikalsk, Heldigvis! Her er vi innom rock, soul, jazz, reggae med mer, mens tekstene alltid står i sentrum, og binder det hele sammen med både alvor, humor og et skjevt blikk på verden. I ekte norsk visetradisjon.

Riksheim har lang musikalsk erfaring fra instrumentalmusikk med forskjellige instrumenter, og har vært innom korps, storband, orkester, folkband og elektronisk musikk. I tillegg har han fusket i faget som dirigent og komponist. 

De siste tre årene han har skrevet tekster og begynt å fremføre dem selv, blant annet på visescenen «One From The Heart» og er nå klar til å debutere som plateartist.

Artist: Riksheim (Tor-Arne Riksheim) (vokal, gitar)

Musikere:

Frode Johansen (backing vokal, gitar, bass, keyboard/synth, perkusjon).

Joachim Svendsen (gitar)

Kristian Wentzel (hammondorgel, Fender Rhodes)

Javier Albarrán (bass)

Luis Landa-Schreitt (slagverk)

Spilt inn i FAJo studio og produsert av Frode Johansen.

Pressekontakt:

Jon Dahl-Johansen

T: 900 60 672

E: jon@fajomusic.com

W: www.fajomusic.com