Arne Gulliksen

Album Cover

«En ekte bARNEplate»

Arne Gulliksen er 58 år. Født og oppvokst på Årvoll i Oslo, men har bodd på Etterstad fra 1994.
Han har vært lærer i 30 år, de siste 18 på Vålerenga skole. På fritiden er han tekstforfatter og lager dikt, revy-og showtekster, sanger og melodier på gitar og piano.

Siden Arne Gulliksen har stor sans for både Prøysen, Trond Viggo Torgersen, Knutsen & Ludvigsen i Norge, og Hasse & Tage og Robert Broberg i Sverige med flere, hadde han lyst til å lage en egen barneplate der det både er gode sanger og med gode, seriøse og morsomme tekster for barn og voksne barn i alle aldre. Og der noen av sangene har noen artige og overraskende innslag underveis. Han ønsker at barneplata «BANANAS» skal bli et ekte ARNESTED å besøke når du søker fred og ro, humor, kos og evig glede. Platen er en ekte bARNEplate.

Arne Gulliksen er en svært kreativ person. Han begynte å skrive dikt i 13, 14-års alderen påvirket av sin farmor Ingeborg Louise Gulliksen som selv skrev egne dikt.

Han begynte på de skrå bredder i Grefsenrevyen «GLEASE» på Grefsen gymnas
i 1979 hvor han skrev brorparten av tekstene og selv var skuespiller/sanger på scenen.

I 1981 satte han opp en revy til inntekt for Norsk Luftambulanse på ABC-teateret i Oslo. Arne Gulliksen var også stuntpoet/huspoet på Smuget i Mandagsklubbens musikkbransjetreff i 2 år, noe han har tatt med seg videre i andre settinger i form av show og forestillinger ved flere anledninger.

Arne Gulliksen har laget to musikaler til Vålerenga skole. «Karius og Baktus -The Musikal» i 2007 og «Alle tiders Gustav»; en hyllestmusikal til Knutsen & Ludvigsen på jakt etter fantasien.

Han har satt opp dikt- og visekveld til inntekt for «Fattighuset» i Oslo.

Arne deltok 5 ganger i TV 2`s komiprogram «Er dette morsomt?» hvor han også hadde kveldens morsomste innslag i ett av programmene.

Han var også deltaker i Norske Talenter i 2012 hvor hans sang- og danseinnslag ble plukket ut til å være med i et overraskelsesnummer for dommere og publikum i finaleprogrammet.

Arne Gulliksen har satt opp 12 kirkekonserter til inntekt for Blå Kors kontaktsenter i Vålerenga kirke med flere kjente artister hvert år.

Neste år har Arne Gulliksen 40-års jubileum som tekstforfatter, instruktør, skuespiller med mer, og i løpet av like lang tid har han stått bak eller hatt en finger eller mer med i over 157 prosjekter innen revy, show, teater, musikal, dikt, visesang, singer/songwriter konserter og kirkekonserter med både amatører og profesjonelle artister. Samt mange russerevyer i Oslo, Larvik, Tønsberg, Sandefjord, Drammen, Stavanger og Bergen.

Han har også satt opp mange egne show med musikere, sangere og noen ganger dansere på små og mellomstore scener i Oslo.

Arne ser frem til plateslippet, og gleder seg veldig til å presentere sine egne barnesanger.

Han skal også sette opp et stort jubileumsshow i 2019 og har store planer om at det skal settes opp på Chat Noir.

Han kladder også på en bok som han håper kan være ferdig til neste år.

Arne Gulliksen er allerede i gang med å skrive tekster og musikk til en ny barneplate.

Denne mannen har mange jern i ilden!

Pressekontakt:

Jon Dahl-Johansen
T: 900 60 672
E: jon@fajomusic.com
W: www.fajomusic.com