Stig Gustu Larsen

Stig Gustu Larsen ble for alvor kjent for hele det norske folk med sin deltagelse i TV2 programmet The Voice i 2019. Fra før er låtene til Stig kjent fra både TV og radio, blant annet Sommertoget på NRK, NRK P1 og NRK P3.

I 2014 slapp Stig debut EP’en «Finding Home og har siden sluppet tre EP’er og fire singler, som alle har fått en varm mottakelse av både anmeldere og publikum i inn- og utland. Nå er han klar med låta «WE» som slippes 3. juni 2019 på alle digitale plattformer.

I likhet med tidligere utgivelser, har Stig skrevet låten, spilt alle instrumenter og produsert låten selv.
Stig beveger seg litt utenfor komfortsonen med «WE» og serverer oss, for første gang en låt med ukulele som hovedinstrument. Med sin karakteristiske og lett gjenkjennbare stemme og skrivestil, er «WE» en utypisk typisk, Stig Gustu Larsen låt. Den artistiske identiteten er tydelig, selv om utrykket er nytt.

«WE» ble til i det Stig prøvde å underholde sin 6 måneder gamle datter med en ukulele. Plutselig dukket tekst og melodi opp og i løpet av et par timer var låten skrevet.

Stig sier følgende om låten: «Denne låten har to formål, spre glede og kjærlighet. Så enkelt er det»

I forbindelse med utgivelsen er det satt opp en turné hvor byer som Oslo, Gjøvik, Fredrikstad, Sarpsborg, og Horten blir besøkt. Også videoen til låten blir tilgjengelig på YouTube 3. juni.