Ingvild Elisa

Coverart

Låta «Sommervind», er produsert av Johannes Groth i South River Recordings, handler om det å leve her og nå. Ta imot livets små og store gleder. Dette er en sommerlåt, som tittelen tilsier, og med sin kule kontrast mellom vers og refreng beveger den seg mellom den stille sommervinden og den gode sommerfølelsen.

Ingvild Elisa er en artist og låtskriver fra Frogner i Sørum. I låtene sine formidler hun en nærhet til livet, til det livet som er levd og drømmen om det som kan komme til å skje i framtiden. Med tekstene i fokus og de gode melodiene tilfører hun noe eget og nytt inn i den norske popmusikken.

I juni 2019 var hun aktuell med singelen «Det var vi», og i november 2019 med låta «Inntrykk». På disse låtene jobbet hun også sammen med produsent Johannes Groth i South River Recordings.

Etter at hun debuterte med ep’n «Home» i 2015 har hun jobbet med å skrive musikk på norsk. I sine tekster beskriver hun livets gleder og utfordringer på en ærlig og umiddelbar måte, som også kan være pakket inn i symboler, bilder og små historier. Musikken Ingvild Elisa formidler er både fengende, sart og inderlig på samme tid. I spenningen fra en kul elektronisk sound til enkle, vakre pianotoner skapes en atmosfære som rommer de forskjellige låtene slik det passer hver låt best.