Ingvild Elisa

Ingvild Elisa – single release.

«Det var vi».

Ingvild Elisa er en artist og låtskriver fra Frogner i Sørum. I låtene sine formidler hun en nærhet til livet, til det livet som er levd og drømmen om det som kan komme til å skje i framtiden. Med tekstene i fokus og de gode melodiene tilfører hun noe eget og nytt inn i den norske popmusikken.

Etter at hun debuterte med ep’n «Home» i 2015 har hun jobbet med å skrive musikk på norsk. I sine tekster beskriver hun livets gleder og utfordringer på en ærlig og umiddelbar måte, som også kan være pakket inn i symboler, bilder og små historier. Med Ingvild Elisas unike særpreg i stemmen og vakre melodier blir hver enkelt historie fortalt på sin måte. 

Musikken Ingvild Elisa formidler er både fengende, sart og inderlig på samme tid. I spenningen fra en kul elektronisk sound til enkle, vakre pianotoner skapes en atmosfære som rommer de forskjellige låtene slik det passer hver låt best.

Singelen «Det var vi» handler om vennskap. Om dype og nære venner som er med en alltid, selv om livet drar en i forskjellige retninger. Med denne låta har hun jobbet sammen med produsent Johannes Groth i South River Recordings. Sammen har de funnet et sound og et uttrykk som fanger oppmerksomheten med en gang.