Chand

Vingeskutt_Torsvik_foto_Ronny Danielsen

Ny single; «Vingeskutt» ute nå!

I sin mangslungne karriere har Chand opparbeidet seg er ry på å ha litt ekstra omsorg for de som har snublet litt på veien og de som trenger noen faderlig toner med på veien.

Vi snakker om artisten som er med deg fra vugge til grav og som dukker opp som en kjær venn og trøster i livets sorger og gleder. Men livet og Chand er så mye mer enn det. Chand er også artisten for de store anledninger. Som da han tok hele Norge med storm

og vant X-faktor. Og når man skal slå på stortromma å invitere til storfest og storslåtte evenement. Ja, da er Chand en selvskreven gjest og plakathøydare.

Nå er han klar for mange mil på veien og uendelige timer på scenen. Chand har nemlig mye på hjertet. Nytt band har han også stablet på beina og det ryktes om at dette er stødige karer som forvalter Chand- musikken på yppeste vis.