Chand

2G9B0765_02

HVERDAGS-SJEFEN TILBAKE MED ROCKEBAND

Tekstene til Chand er en vakker påminnelse om at livet; det består av små øyeblikk i hverdagen.
En barnetåre, den fine sommernatta, vennskap, kjæresten. Det er slike tema Chand beskriver så nært og godt på utgivelsen «Eremitten». I dagens fasade-samfunn er det en nyttig påminnelse. Lykken er her – hver dag.

Du må bare legge merke til den. På det ni låter lange albumet har Chand også observert mindre behagelige tema i vår ville, vakre verden. Når Chand ser urettferdighet og et ubarmhjertig samfunn, blir det gjerne en tekst av det.

Chands band gjør en strålende innsats med å gi tekstene liv og farge. Bandets nye saxofonist leker oppå et bunnsolid komp til fengende Chandrock. Det er noe deilig sommerlig over det hele.

«Eremitten» finner du der du strømmer musikk.

Albumet slippes 22. mai