Linda Kvam

LINDA KVAM slipper nytt album i høst med sitt band! Plata har fått tittelen «Between
a rock and a hard place», som antyder noen ubehagelige valg man kanskje må ta i livet.LINDA KVAM

Albumet inneholder tolv nye låter skrevet av Linda Kvam, med unntak av en tekst av Martin Hagfors. Hele produksjonen er gjort mest mulig live med Kvams faste band, der gitarist Terje Johannesen også har vært produsent. Platen kan klart kalles Americana, men tar også noen vide sprang i retning blues/rock, der hun heller ikke er ukjent!

Hele produksjonen gjenspeiler det vi best kjenner dette bandet som: solid, lekent, improvisatorisk, og grense- løst! Linda leverer sitt håndverk fritt og helhjertet i en krysning av sjangere, akkurat der hun elsker å være!

Forrige album; Anything For Love, ga oss et uforbehol- dent JA, til alle som ville ta imot henne. Hennes låter og direkte uttrykksform, har et ønske om å gå rett inn i deg uten forbehold. Det deler hun med de fleste artister, men Linda gjør det på intuisjon og helt uten strategi. Det er

et ønske som virker mer som en nødvendighet for henne. Hver sang, er som et hvitt lys midt i et bestemt, men utforskende format. Dette er Linda Kvam band for første gang på plate! De forstår hva hun vil, og samtidig trek- ker henne ut på glattisen. Når du ser det, kan det se ut som kunst. All we ever wanted, was to come in from the cold, sang Joni en gang. Linda vil også bare inn, å skape temperatur i rommet.