Harald Thune

Album coverart

Americana-pionéren Harald Thune er en av Norges mest kritikerroste artister. Han er også en kjent og kjær radiostemme med sju sendinger i uka på P10Country.

Harald besitter en mørk, trollbindende stemme og er en av våre aller beste countryartister.

Thune har imidlertid appell langt utover countrypublikummets rekker. Gjennom over 30 år som artist på profesjonelt nivå, etter fem album, et par singler, et samlealbum og over 1600 konserter, har han opparbeidet seg en sikker hånd og god teft i sitt fag som spillende og skrivende artist.

På scenen er mannen et kapittel for seg selv. Med sin lidenskap og spilleglede, sitt drivende gitarspill samt sine personlige og velskrevne tekster har han blitt en ettertraktet konsertartist kjent for sin scenesjarm.

20.4.20 kommer hans sjette album; “The Backbounceability of Humans”  som består av 11 egenskrevne sanger innspilt i velrennomerte Athletic Studio i Halden under Kai Andersens kyndige ledelse. Med seg på plata har Harald et kremlag av norske artister og musikere; Rita Eriksen (duett), Jørund Vålandsmyr og Eivind Staxrud (Raga Rockers) for å nevne noen. Blant Andersens mange fornøyde kunder finner vi Henning Kvitnes, Madrugada og Big Bang.

Album slippes 20. april