Ivyn

Digitalt Frontcover

Melankolsk Pop Rock fra Vest-Finnmark

Øyvind aka Ivyn kommer fra kystlandskapet Øksfjord i Finnmark, men det var skikkelig amerikansk 90-talls rock og grunge som skapte drømmen om et liv som musiker. Konserter i mørketiden på hjembygdas samfunnshus har også gjort sitt inntrykk.

Singelen ”Impatient” som er på vei, er et lystig og energisk Folk rock/country arrangement med sørgmodig tekst om en tapt kjærlighet.

Øyvind Ingerøyen har bakgrunn fra ulike rocke og metalband, både som vokalist, gitarist og bassist. Ivyn derimot er et soloprosjekt. Den første offisielle konserten kom i November 2019 som support for Hollow Hearts. Under konserter er Øyvinds dyktige venn Vebjørn Olsen også med på gitar.

Etter å ha forlatt redet i Nord Norge har Øyvinds ferd gått til London og University of Hertfordshire. Her har utviklingen som Singer/songwriter virkelig tatt av og gitaren blir plukket opp mye oftere enn før.

Øyvinds musikk er en god blanding av både alternativ rock, akustisk pop og ambient. Det er også et snev av grunge, folk og country.

Radiohead, Of Monsters and Men og Daughter er noen av Øyvinds mange inspirasjoner.