Axel Frønes

Pressebilde1

Axel Frønes og Trygve Skaug: To poeter med hjertet utenpå

«Nånn daga» er Axel Frønes’ første singel og er både lavmælt og storslagen på samme tid. «Nånn daga» handler om hvor forskjellig en dag kan være fra en annen, og er skrevet og spilt inn med Trygve Skaug og Conor Patrick.

Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag. For de aller fleste er Axel Frønes et ubeskrevet blad i artistverden, men har det siste året blitt lagt merke til på sosiale medier, delvis på grunn av at hans tilhengere har gått så langt som å tatovere poesien hans på kroppene sine og sende han bilder av tatoveringene sine.

En funfact: som poptrommeslager har han faktisk millioner av streams og flere hits på NRKP3, og har spilt utallige konserter rundt omkring i Norge. Det siste året har plutselig blitt travelt med bokutgivelse, platekontrakt og låtsamarbeid med etablerte låtskrivere som Trygve Skaug og Conor Patrick.
For tiden er Axel Frønes i gang med innspilling av debutplata som kommer ut våren 2021.

«Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.”
– Trygve Skaug