Axel Frønes

a7.jpgAxel klar med ny låt!

«Inst fra mæ» er en beskrivelse av et perfekt øyeblikk fylt med forelskelse og kjærlighet. Når man våkner en dag og skjønner at man våknet til den store kjærligheten, uten å vite helt selv når og hvordan det skjedde.

Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag.

I mars 2020 skrev han sitt første dikt og la det ut på Instagram. Da året var over hadde poesiboka «Hilsen Axel» gjort Axel Frønes til en av Norges mest solgte poeter,

Samtidig som Instagramkontoen hans eksploderte, har fansen hans gått så langt som å tatovere poesien hans på kroppene sine og sende han bilder av tatoveringene sine.

En funfact: som poptrommeslager har han faktisk millioner av streams og flere hits på NRKP3, og har spilt utallige konserter rundt omkring i Norge.

Det siste året har plutselig blitt travelt med bokutgivelse, platekontrakt og låtsamarbeid med etablerte låtskrivere som Trygve Skaug og Conor Patrick. For tiden er Axel Frønes i gang med innspilling av debutplata som slippes i 2022. Og i Oktober kom han med oppfølgeren til den bestselgende diktsamlingen «Hilsen Axel».

«Elegant. Flott!! Luftig, stilig produksjon og fin tekst.» – Åge Aleksandersen

Axel er en av de som lever med hjertet utenpå» – Trygve Skaug