Geir Arne Hansen

Pressebilde 1

Artist og låtskriver Geir Arne Hansen, er nå ute med en ny låt som har fått tittelen «Byen i flammer». Ei låt om å stå sammen i utfordrende situasjoner.

«Låta handler om det å miste sitt livsverk og ikke minst det å stå sammen i sorgen og stormen», sier artisten selv.

«Jeg ble inspirert til å skrive låta da brannen i Lærdal herjet. for en del år siden. Det var en stor tragedie der mange mistet mye av sitt livsverk»

Sjangeren er under kategorien viser og gis ut på FAJo Music AS. Den er produsert av Thomas Larsen. Geir Arne Hansen har hele åtte albumutgivelser bak seg. Han er bosatt i Skien Kommune, hvor han til daglig jobber som hovedtillitsvalgt for Delta, en arbeidstakerorganisasjon tilknyttet YS.

«Det jeg husker best fra Lærdalsbrannen var hvordan alle stod sammen i sorgen, både brannatta og etterpå, og ikke minst hvordan de støttet hverandre da de skulle bygge bygda opp igjen. Sangen betyr mye for meg da jeg har en filosofi om at vi mennesker er sterkest sammen. Jeg skulle ønske vi kunne se dette enda litt sterkere i den pandemien vi står oppe i», avslutter Hansen.