Miss Jayce

Dajana legger Kardashian-make-up. Til Helgerevy om fenomenet Kardashian.

Debuten til Miss Jayce; Hørte du den først? 

Enten du denne julen tenker å la Bjelleklang være Bjelleklang, eller planlegger virtuell sammenkomst med storfamilien, så blir det garantert riktigere sprinklet med gode doser stjernedryss. Miss Jayces myke stemme og velsmakende popbeat gir deg glitter og rytmer herfra og til lenge etter julen er vasket ut, med sin Beatless.

Drøm deg tilbake til de dagene du våknet opp av formiddagssol lyset, dagen derpå, og kjente gårsdagen rive i kropp og sjel. Håpet du først trodde på ved første solgløtt, men som i takt med at lys kan være forbannet for lyst når du bare vil sove og glemme alt som var, men som er.

Beatless ble til nettopp en slik morgen. En høstmorgen det var så kaldt at det dugget på ruten. Kanskje var klokken rundet lunsj, kanskje ikke. Første måltid gikk til kassegitaren og noen spinkle toner i moll. Den der følelsen fra dagen før måtte ut.

Ofte er det slik alle Miss Jayces sanger har begynt, på kassegitaren. Med Madonna som første fan dedikasjon er det popen som naturlig har fenget mest, men de senere år er også deep house noe som har fanget interessen.

Foruten å lage musikk jobber Miss Jayce til daglig som personlig trener og gruppetreningsinstruktør, og lyder navnet Cindy.

Musikken har dog alltid vært tilstede, men etter mange år med birolle kom den i lock down stadig tydeligere frem på agendaen.

Beatless, akkurat som annet dugg som bare kommer tilbake, dukket opp igjen. Man glemmer ikke lett om en annens hjerte ikke kan danse i takt med ditt. Da er det bare en ting å gjøre. Danse alene. Ingen takt, ingen tone. Men Beatless har derimot begge deler, og du får det raskt når du hører låten. Det er noe fint med det såre, så du vil kjenne på det igjen, igjen sammen med Miss Jayces lette melodiøse levering.

Beatless er debuten til Miss Jayce, så namedroppingen og listen over prosjekter begynner her. Hørte du den først?