Prosjekt Iren

Pressebilde 2

Iren Kristiansen har i over 30 år vært vokalist i en rekke forskjellige konsepter som band, trioer og duoer i mange forskjellige stilarter. Hun gir nå ut egenskrevne tekster og melodier.

Singelen «I don`t wanna be that kind» som gis ut gjennom FAJo Music AS heller mot countrypop-sjangeren, og har engelsk tekst som handler om å tenke seg litt godt om vedrørende hvordan vi velger å leve livene våre. Hun har også 4 av låtene sine liggende på Spotify og andre digitale plattformer.

Iren har gjennom årene spilt Norge på kryss og tvers, men fant ut at det nå var på tide å realisere drømmen om å sette egenskrevet materiale ut i live, rett og slett for å formidle noe av det hun har på hjertet.

«Tekstene omhandler i hovedsak relasjoner mennesker imellom», sier hun. «Samlealbumet som kommer etter singelutgivelsene har fått navnet «Words I wanna say», sier artisten.

Hun har det siste året ferdigstilt materialet som strekker seg over meget variable stilarter som er inspirert av country, blues, irsk folkemusikk og jazz. Både engelske og norske tekster. Foreløpig er 9 av låtene spilt inn i Greenroom studio i Fredrikstad, og 7 andre ferdige låter er allerede ferdige for innspilling.

Studiomusikerne som er brukt er rutinerte: Rino Johannessen på bass; Børge Petersen-Øverleir på gitar, slide og banjo; Ole-Petter Hansen Chylie på trommer; Steffen Iversen på Keyboard og Stian Joneid på kor.