URO

Pressebilde 2

UROs debutplate laget på 3 Kontinenter

Lokalbandet Uro fra Trondheim klar for plateslipp med selvtitulert plate 6 år og 3 kontinenter etter oppstart.

Gutta i Uro har spilt sammen siden barneskolen og har siden det hatt en lidenskap for rocken. Musikken er av typen gammel, hardtslående rock som helst nytes høy(t). De har latt seg inspirere av de største rockeartistene som AC/DC, Foo Fighters, John Mayer og Joe Bonamassa samtidig som de har lagt sitt eget preg i musikken.

Bandets medlemmer har vært bosatt i både Trondheim, Sandefjord, Liverpool, Oxford, California og Sydney, men har ikke latt det stoppe dem fra å holde liv i bandet. Til tross for lange avstander og lengre fravær har bandet skrevet og tatt opp musikk, fra hvert sitt hjørne av verden. Opptakene ble påbegynt i 2015 og siden har det vært inn og ut av både studio, soverom og hytter for å fullføre plata som vi nå endelig legger ut etter over 5 år med arbeid.

Uros debutkonsert hadde godt oppmøte og ble møtt med stort engasjement. Etter svært positive omtaler i lokale aviser, viser det at musikken deres treffer godt blant de som virkelig digger rock og livemusikk.