Mari-Anne Øksnes

Pressebilde 2

låt inspirert av idolaudition

Stjernestøv ble skrevet rett etter første utgivelse i 2019. Ideen til denne låta fikk hun etter at hun skulle på idolaudition, og var veldig nervøs. Audun Austli, som hun har jobbet med i studio, fortalte at det var ingenting å være redd for, for vi er alle laget av det samme, vi er laget av stjernestøv. Alle er like mye verdt, og ingen er bedre enn noen andre. 

– Det synes jeg var så fint, sier artisten Mari-Anne Øksnes. – Jeg ble nysgjerrig på hva stjernestøv var. Det er kult å tenke på at vi faktisk går i ett med månen, fortsetter hun.

Skummelt på norsk

Mari-Anne Øksnes har vært låtskriver og holdt på med musikk i mange år, men det var ikke før i fjor at hun virkelig steppet opp og ble mer seriøs. Etter første låtslipp i 2019, har hun produsert nytt materiale, og denne EP’n er resultatet. 

– Jeg synes det er litt ‘skummelt’ å gi ut norske sanger, da det føles så nakent i forhold til når man skriver på engelsk. Tekstene jeg skriver er en blanding mellom egne opplevelser, tekster som bare dukker opp, og temaer det har vært interessant å skrive om. 

Om de to andre låtene

«Koffer Det»: 

– Jeg visste ikke hva jeg skulle gi i julegave til mine foreldre, og fikk et tips om å være kreativ; lage en sang for eksempel.  Så da laget jeg en sang fra datteren min til mormor og morfar. Det er blitt en hyllest til alle besteforeldre, som det er så viktig å sette pris på! Dette er en låt mange har satt pris på, og den har blitt ønsket av flere da jeg skulle velge låter til EP’n.

«Fly»: 

– Dette er den nyeste låta, og den handler om de som alltid klarer å se positivt på ting og å følge drømmene sine.  De som tør å gå egne veier, uten å bli distrahert av andres meninger. Det er alltids nok negativitet over alt, og alltid noen som skal hindre deg i å lykkes. Man må gi mer faen, og stole på seg selv!

Planen fremover er å produsere flere låter, og gjerne få spille mer live. Men først skal altså EP’en slippes.