Penny Eveline

DSC02681

Med Claudia Scott som mentor

Penny Eveline er en rocka kunstnersjel fra Oslo. Hun er nå klar med med singelen «My Name Is Eveline». En mørk rockelåt som i følge artisten selv er mørk, men lysere enn tidligere:

– Før var låtene mine mørke. Nå vil jeg at det skal være litt mer oppløftende. Selv om det mørket jeg hadde før, kanskje vises litt i min nye låt også, innrømmer hun og fortsetter:  – ‘My Name Is Eveline’ er en låt jeg improviserte da jeg hadde det veldig vanskelig. Den handler om at jeg skal klare meg, og at jeg er ‘superwoman’, sier hun

Penny legger ikke skjul på at hun er stolt og glad for hjelpen hun har fått fra en av norsk country og rocks førstedamer; Claudia Scott:

– Tidligere har jeg lært mye av artisten Claudia Scott. Jeg tok timer hos henne i flere år, for å lære å bli en enda bedre artist. Vi er fortsatt gode venner, og Claudia betyr veldig mye for meg. Hun har vært en viktig del av livet mitt, forteller Penny. – Jeg husker Claudia egentlig ikke ville at jeg skulle ‘kastes ut til ulvene’: Det vet jeg. Men det er meningen at jeg skal være artist. Jeg elsker musikk; å være kreativ og å synge. Og skrive tekster, ikke minst. Alt jeg skriver om er sant, avslutter hun.

I tillegg til å være artist er Penny også modell, instagrampoet og YouTuber.

Men akkurat nå er det altså musikken som står i fokus med slippet av singelen: «My Name Is Eveline».