Slapdogs

_MG_6969_2

Sultne rockere fra Aurskog-Høland

Slapdogs ble stiftet i 2019 av gitarist, Victor Sundt Torgerstuen og Trommeslager Atle Magnus Sandem i Aurskog Høland. De to Bandmedlemmene hadde kjent hverandre siden ungdomskolen og de delte samme musikksmak og ambisjoner. Etter hvert flyttet de to medlemmene sammen og dette satt fart på bandplanene. Den første låta de lagde var ‘Crazy Bitch’ med inspirasjon fra eksen til det ene bandmedlemmet.

– Men det manglet noe mer; en bassist, gitarist og en – kanskje særlig; en vokalist. Lead Gitaristen, Joel Vestli møtte de på den lokale puben og han ble raskt en del av bandet, vokalisten og bassisten Thomas Husum Osrønningen møtte de via en facebookside der musikere søker musikere. De fant fort ut at vokalisten og bassisten hadde en stemme som passet bra inn i bandet. Nå var de fire guttene klare til å lage musikk sammen.

Så kom Covid19-pandemien. Bandet lot seg ikke stoppe av den. Tvert i mot ga den bandet nok tid til å lage en settliste til det de selv beskriver som et ‘Uslåelig Album’. Etter at de hadde låtene klare dro de til storbyen og spilte inn den første og den nye plata i Cantus studio.

Ut i verden, med nytt liv til rocken

– Vi vil nå ut til verden med musikken vår og komme med noe ferskt og nytt som kan gi rockemusikken nytt liv. Vi mener at å lage musikk selv og legge sjela i det, er viktig for musikkulturen og verden, sier bandet. Og fortsetter: – Albumet vi har laget er ikke for hardt men heller ikke for mykt, vi vi håper vi kan treffe folk flest og løfte hverdagen til folk med både lystige låter og hjelpe folk igjennom tunge tider med mer dype låter. Hvis folk vil høre ny og rå musikk som folk virkelig har lagt sjela si i, så er dette albumet perfekt, sier de selvsikkert.

Kjærlighet til veien

– Noen av temaene på albumet – som i ‘Crazy Bitch’ og ‘Travelling Man’ – er basert på virkelige erfaringer og drømmer. ‘Crazy Bitch’ handler om å være i et forhold man er misfornøyd med og kanskje ikke kommer seg ut av, dette håper vi noen kan kjenne seg igjen i. ‘Travelling Man’ handler om å dra på eventyr og å se verden, det er vel kanskje enhver person drømmer om. For oss er det å se verden det samme som å dra på turne; noe vi håper å kunne gjøre veldig snart.

Konsertplaner

– Våre planer fremover er å spille så mye konserter vi klarer, på så mange steder som mulig og for så mange som mulig. Vi vil fortsette å lage egen musikk og håper at vi en dag kan skape oss et navn innenfor musikken.