Olaug Alvheim

Pressebilde 2

«Song til heimen» – En hyllest til familien

Olaug Alvheim er ikkje berre ein Singer-Songwriter men også ein kraftfull inspirasjonskilde med sitt rotfeste frå fjell og hav på Vestlandet.

Som barn tredde ho draumar og mål på ei snor, med eit ønske om å bli så stor. Og gang på gang på livets veg har ho vist sin styrke og visualiseringskraft nå fram.

Så alt det livet har bydd på av sorger og gleder, har Olaug forma i ord og tonar til personlige sanger som ho så gjerne ønsker og håper kan være til trøst, glede og inspirasjon for andre.

Olaug har lang fartstid som artist. Hun har vært på veien med duo, band i coverdrakt, og har også gitt ut albumet «Working Hard» med gruppa Twilight. De siste 10 årene har hun opptrådd mer solo, og gitt ut en rekke singler både på norsk og engelsk. Med sin glade utstråling og kraft, leverer hun egne verk med innlevelse og ekthet som fanger deg inn i ditt eget univers av følelser.

– ‘Song til heime’ er en hyllest til min familie, beskriver Olaug. – Den står for den takknemligheten jeg føler for mine foreldre og søsken, som sammen ga meg ett veldig godt fundament i livet. Identitet og rotfeste er svært viktige verdier.

– Min far gikk dessverre bort så altfor tidlig, men heldigvis fikk jeg spilt sangen for han før han døde, sier hun.

Med sin nærhet, ekthet og tilstedeværelse leverer Olaug Alvheim musikk som utfordrer følelsesregisteret. De fleste vil nok kjenne igjen heimen hun synger om – uansett hvor de kommer fra.