Ole Martin Iversen

OTeige-5970-2

Et Hedmarksalbum i kjærlighetens tegn!

På debutalbumet til Ole Martin Iversen, «Kom telbasjat barndom» er mange av historiene bak hentet fra ei lita bygd som heter Romedal. På bred Hedmarksdialekt skildres historier om lykke, kjærlighet, sorg og en utfordrende oppvekst i et lite lokalsamfunn.

– Inspirasjon er hentet fra lokale storheter som Alf Prøysen og Guren Hagen, som også trakterer hedmarksdialektenm, sier Ole Martin.

Fra det store utland har han store helter som Steve Earle og Tom Petty, som har inspirert mye i låtlandskapet og vært en liten mal for lydbildet.

– Thomas Larsen, som produsent, har gjort en formidabel jobb både bak spakene og ved traktering av diverse instrumenter. I tillegg har Magnus Østvang, kjent fra blant annet Return, spit tangenter og vært co-produsent sammen med Ole Martin.

– Albumet setter lys på vanskelige temaer som mobbing, sorg og depresjon, der mange kan kjenne seg igjen i tematikken. Humor er også en viktig ingrediens i tekstene, sammen med sorg og glede. Dette er på mange måter også ett album i kjærlighetens tegn, sier Ole Martin Iversen.