Stina Nordskog

Stina Nordskog Pressebilde 1

Stina Nordskog er 20 år og kommer fra Krokstadelva i Drammen kommune. Stina har alltid likt å synge og begynte å spille gitar på Musikkverkstedet på Down Under i Mjøndalen som 13 åring, i tillegg var hun med i kor i flere år.

På Musikkverkstedet møtte Stina Berdon Kirksaether som jobber der som instruktør. I løpet av årene på Down Under var hun med på mange huskonserter og deltok på Ungdommens Kulturmønstring flere ganger. I 2019 gikk Stina helt til landsfinalen i Trondheim med en original låt skrevet for henne av Berdon Kirksaether. Sommeren 2020 begynte Berdon og Stina å spille inn materiale til hennes første utgivelse, «My Journey, Part 1», som ble utgitt på Roller Records i 2021, med Berdon Kirksaether som tekniker og produsent. EP’en besto av fem låter, hvorav tre var skrevet av Stina.

Nå kommer oppfølgeren, «My Journey, Part 2», som består av seks nye låter, igjen med Berdon Kirksaether som tekniker og produsent.

Musikere på “My Journey, Part 2” er Stina Nordskog (Gitar, Sang, Kor), Erik Gabrielsen (Perkusjon), Roy Hanssen (Trommer), Berdon Kirksaether (Gitar, Bass, Kor) og Helge André Skarre Solberg (Keyboards). Photo: Berdon Kirksaether. Cover design: Stina Nordskog og Conrad B Larsen. Mastering: Stein Tumert

Jan Ivar Høgrud, Off the Record, skriver:

«Vakkert, sjelfullt og personlig. Stina Nordskog er et sjeldent talent som bringer den stolte singer/songwriter tradisjonen videre og hvor du kan trekke likheter til artister som Joni Mitchell og Eva Cassidy. Men Stina er modig nok til å tråkke opp egne stier i sin låtskriving og har noe nytt og egenartet å formidle. Dette er en lovende, ung artist det skal bli utrolig spennende å følge videre.»