Teenagers In Paradise

Pressebilde 3

Teenagers in Paradise er et rockeband som oppstod våren 2018, i Tønsberg. Jonatan Barstad med bakgrunn fra korps og Gard-Olav Skatvedt, som fikk i belønning å lære gitar av musikklæreren, om han ikke ble kastet ut av klasserommet mer enn 2 ganger i uka på barneskolen.

Teenagers in Paradise startet å øve i kjelleren til en kompis, men byttet raskt til Haugarock. – På Haugarock øvde vi 3 ganger i uka, med Kim Ljung fra Seigmenn som daglig inspirator, mimrer de.

– Vi spilte våre første konserter her på Haugarock, samt spilte vi på russeballet og en pop-up turne hvor vi sov i telt og krusa Chevy G30’en rundt i Norge.

Navnet «Teenagers in Paradise» kom til på en motorsykkeltur på vei til stranda en sommerdag for 3 år siden. – For oss betyr navnet å føle seg fri til å leve raskt og spontant. I august 2021 flyttet bandet til Oslo, for å satse skikkelig på musikken. I denne prosessen falt dessverre to av medlemmene fra.

I dag består Teenagers in Paradise av:

Jonatan Barstad på trommer

Gard-Olav Skatvedt på gitar og vokal

Janssen Andrei på lead gitar

Mateusz Galik på bassgitar

Bandet skriver alle låtene sine selv og trekker inspirasjon fra normale til absurde sangere. Musikken kan beskrives som en blanding av «Green Day» og «Radiohead». Psykedelisk punk-rock.

– Når vi skriver er det viktig for oss å lage noe som engasjerer oss, noe vi liker, men unikt nok til at vi føler av vi skaper noe nytt, forteller de.

– Vi har tidligere gitt ut en EP, kalt «PLAY THIS». Dette var vår første plate, og vi er selvfølgelig stolt over den. Men det er nå det tar av! Våre nye låter har tilfredsstilt oss på et helt nytt nivå og har bestått hjemmefest-testen med great success, high-five, sier Gard-Olav entusiastisk.

– Fremover satser Teenagers in Paradise på å dra på Skandinavia turne. Et godt band kommer ingen vei uten folket, og vi håper Norges folk og scener vil gi oss en sjanse!