Odin Eikenes

Pressebilde2

ODIN EIKENES SLIPPER DEBUTLÅT

– Sangen ble ikke ferdig før jeg spilte den live for første gang.

Countrysanger og låtskriver Odin Eikenes fra Oslo slipper for første gang låt med den nye singelen «True to Your Desire» den 5. August.

– Etter å ha fremført live det siste året, så har jeg opplevd flere og flere forespørsler fra fansene mine om å gi ut musikk. Endelig kan jeg annonsere at debutsingelen slippes ut på strømmetjenester, forteller Odin Eikenes.

Med en særegen stemme, så har Odin Eikenes utviklet låten live flere ganger, noe som har gjort hver versjon av låten unik.

– Uansett hvor mange ganger jeg har endret på sangen, så vil jeg likevel plassere denne singelen som den definitive versjonen av låta. Samtidig tenker jeg det er viktig å anerkjenne utviklingen til denne låta live, for uten det, så hadde ikke låten hatt sjela den har. Jeg husker at det siste refrenget endret seg under live debuten og ga låta ett glimt av varme og optimisme. Man kan på den måten si at sangen ikke ble ferdig før jeg spilte den live for første gang. De nye elementene jeg oppdaget med sangen live har derfor blitt forankret i denne utgivelsen, fortsetter Odin.

Odin Eikenes har tidligere gått på Folkehøgskole innenfor låtskriving hvor han har spilt med flere fra Ramón sitt band og har tidligere samarbeidet med artistene Ida Elise og MINA. Odin Eikenes har spilt på flere av Oslos musikkscener blant annet Oslo Konserthus og Cosmopolite. I starten av Juli signerte Odin Eikenes med FAJo Music AS for utgivelsen av denne singelen.