Sarah Gardenvalley

20220628-917A8267

GARDENVALLEY – FØLGER OPP SIN STERKE DEBUT LÅT

Sarah Gardenvalley er tilbake, og denne gangen har hun sydd sammen en reise av følelser i en kronologisk rekkefølge tatt fra hennes unge år. – Ep’en har fått navnet «Early heartbeats», for å vise til hvordan det var å være forelska, før man skjønte hva kjærlighet virkelig var. «Early heartbeats» er inspirert av sjangerne singer/songwriter og folk pop, og blir sluppet … Dette er en reise du ikke vil gå glipp av. 

«Early heartbeats» består av fire låter i det organiske universet, med fokus på akustiske elementer. Den første, til å starte showet er «The love I denied». – Låta indikerer følelsen av å gå fra noe som kanskje kunne blitt fint, og angeren som følger med, forklarer Sarah. – Denne gangen var jeg med på å produksjonen sammen med Johnny André Vinje Brist. Han har også mikset den, mens mastringen ble gjort av Gabriel Bjørvik. Det er Børre Flyen som har satt sitt preg med trommer for å forsterke både budskap og uttrykk. Neste låt er mye mørkere, men gir deg likevel lysten til å løpe og danse om hverandre. – «Falling» har et stort lydbilde produsert og mikset av Johnny André Vinje Brist, mastret av Gabriel Bjørvik, og de intense samt viktige trommene er nok en gang av Børre Flyen.

 Etter et slik brak har Gardenvalley dempet stemningen med en rørende og fin låt kalt «Come along». Her har hun invitert til ett intimt og nært møte med artisten, og er ment å skape en rolig hvilepuls. Sist, men ikke minst kommer en låt rettet mer mot sommeren hvor man får lyst til å danse med blomsterkrans rundt et bål med nære og fjerne.  – Dette er en leken og unik låt kalt «Wild life», som limer «Early heartbeats» sammen. På den måten at nå handler livet om å leve og ha det gøy, uten å bli fortalt hva man skal gjøre, smiler Sarah. – En fargerik låt som fungerer som en strålende avslutning. 

De to siste låtene har Gardenvalley produsert mye selv, hvor miksingen samt deler av produksjonen ble gjort av Tobias Larsen Laeskogen. De fine basslinjene som har limt sangene sammen er spilt av Håkon Glosli, mens den varme elgitaren i Wild Life er lagt til av Roar Lindberg. Her er også trommene spilt av Børre Flyen.