Bautastein

Pressebilde 1

Bautastein hadde ingen anelse at deres første låt «Pust inn pust ut» skulle gå rett inn på A-lista til NRK P1 og bli der i hele 15 uker i 2015. 

Så da var det bare å brette opp ermene og hive seg inn i Sørneset studio med Trond- Viggo-Solås bak spakene der Trond-Viggo guidet bandet inn med ett nydelig folk/pop sound! Etter hvert kom det rullende inn låter der ett par andre låter også fikk sine listinger på NRK P1. Bandet har definitivt markert seg og blitt ett etterspurt band i Norge!

Låtskrivere på utgivelsen er i hovedsak Rune Brennvik, som komponerer melodiene og Lin-Sofie Andersen som skriver tekst.

Plata har fått tittelen Åndedrag. – Vi synes tittelen Åndedrag oppsummerer godt plata, da livet består av forskjellige typer åndedrag man gjennomgår. Og så håper vi folk kan nyte godt av disse 10 låtperlene på en snor, sier vokalist Lin-Sofie. På Åndedrag finner du velkjente «Pust inn pust ut», «Kem bryr se», «Du», samt den seneste singelutgivelsen «Trist som fa`n».

Bautastein består av 3 brødre Tommy Brennvik leadgitar, Tor- Even Brennvik bass og Rune Brennvik gitar/låtskriver, Lin-Sofie Andersen vokal/tekstforfatter, Vidar Tilrem fiolin/banjo og Harald Rossetnes på trommer.

Nyt med Åndedrag!