Mia Finjarn

Pressebilde 1

Setter solide spor etter seg med en vakker popcountrylåt 

 Mia Finjarn har gjort et samarbeid med gitarist Ole Sigvardsen og slipper en versjon av popcountry-låta «Almost Over You», tidligere gjort kjent av Jessie James Decker. 

 – Jeg begynte å synge og skrive egne låter allerede som barn, forteller Mia. Som datter av den velkjente gitaristen Svein Finjarn, kjent fra blant annet The Beatniks, Vanguards, New Jordal Swingers og en rekke egne utgivelser, oppdaget familien fort at genene var i orden. 

Hun er utdannet sanger og musikalartist fra både Bårdar Akademiet i Oslo og Guildford School of Acting i England. Som artist har hun blant annet vært solist i Leonard Bernsteins MASS i Royal Festival Hall i London, og jobbet som sanger på et amerikansk cruiseskip som seilte i Karibien og Middelhavet. 

Hun er også den norske stemmen til Prinsesse Odette i de fem siste filmene i filmserien Svaneprinsessen, av SONY Pictures. Hun har hittil sluppet en av sine egne låter; «Today».

– Jeg liker flere sjangre, men de siste årene har det utviklet seg en ekstra interessere for countrysjangeren, og jeg følte sterkt for å gjøre en versjon av «Almost Over You», sier hun. 

– For å kunne spille inn denne låta trengte jeg en gitarist som både kunne spille inn mange ulike gitarspor og synge sammen med meg. Det fant jeg i Ole Sigvardsen.

I januar i år gikk de sammen i studio og spilte inn låta. – Det er en «bittersweet» feelgood countrylåt, som får deg til å tenke på eksen som du aldri helt kommer over, forklarer hun. – Teksten i refrenget: «I was almost over you. I wasnt thinking about you at all. Now its like all I can do, is hold on to the last call” uttrykker en ærlighet om å falle for noen på nytt, selv om det ikke var planlagt. Det er vel noe mange kan kjenne seg igjen i. – Jeg føler på en måte jeg er kommet på plass i countryen, og gleder meg voldsomt til å sette mine første spor.