Oosloo

FOTO

OOSLOO klar med oppfølger

Håvard Moltu er opprinnelig fra Sunnmøre, og startet å spille i band allerede som sjuåring. Hele oppveksten gikk stort sett med til musikk, og han var blant annet en av grunnleggerne av det nå så smått legendariske Sunnmørske garage-bandet Lizard (bootlegs sirkulerer på Vestlandet). 

I studietiden i Oslo og New York ble det også tid til musikk, som blant annet studiogitarist for forskjellige prosjekt. 

På tidlig 2020-tall ble OOSLOO opprettet som et solo-prosjekt. Håvard spiller alle instrumenter, samt vokal. 

Debutalbumet OOSLOO A ble utgitt i begynnelsen av 2022, der singelen «Frostbit» ble en av NRK P3s anbefalte låter med følgende beskrivelse:

«OOSLOO sørger for at hovedstaden fortsatt kan klappe seg på skuldrene og føle seg trygg på at indiepopen blir ivaretatt. Repetitive gitarer, med et slør av den mer innadvendte typen emo, gjør at jeg gynger med fra start» skrev Ruben Gran, Musikkansvarlig i NRK P3.