KIALEE

Kialee Promo 1

Kialee slipper sin debut EP «Out of Time»

Om en plass i en verden hvor en ikke helt føler en passer inn.

Arissa Nowak er personen bak aliaset Kialee. Hun er content creator, artist og produsent som har skapt sitt helt eget, unike lydbilde og fusion mellom sjangre. Produsering, mixing og master gjør hun selv i sitt eget hjemmestudio, hvor Linda Solheim bidrar som med-tekstforfatter. 

Arissa ble adoptert til Norge fra Fillippinene som barn og startet tidlig med musikk. Hun spilte instrumenter som trekkspill, gitar og trommer som barn. Senere begynte hun også med sang, musikal og teater på videregående.

– Interessen for musikkproduksjon, lyddesign og komposisjon kom i tenårene da jeg oppdaget FL Studio, som jeg brukte noen år på å lære meg selv, forteller hun. – I 2021 bestemte jeg meg for å starte artistprosjektet «Kialee». Til nå har jeg gitt ut 4 singler og utforsket en rekke sjangre.

Med sitt eget lydbilde og eteriske vokaler tar Kialee deg med på en «reise» igjennom hver låt, hvor vi får musikk inspirert av en rekke type sjangre som Soul/Funk, Dubstep, Pop og EDM. Sangene handler om utfordringene rundt det å finne sin plass i livet, hvor man ikke umiddelbart passer inn, mental helse og vanskelighetene med å være artist i et mettet marked.