Simone

SIMONE er et alter ego av Simone Haaland, en oslo-basert artist med røtter fra vestlandet. I en ung alder, plantet hun føttene på scenen og startet sin reise gjennom universet av låtskriving og harmonier. Hennes sans for alternative scenario og følelsesvekkende tekster skaper et sensuelt og livlig lydbilde innen landskapet av RnB/Soul. I 2022, debuterte SIMONE med singelen “Distracting Me” og markerte starten på prosjektet som soloartist. 

Hennes nye singel er et ærlig verk som formidler følelser av begjær og fantasi. Med en samling av rike harmonier og distinkte beats, blir man ledet gjennom en rekke av relaterbare tanker. Essensen av låta baseres på skarpe, sensuelle vokaler og hennes sårbare utlevering av budskapet bak låta.

– Musikken jeg skriver er en måte for meg å dele følelser som ligger langt inne. Jeg har mange historier jeg vil fortelle, beskriver Simone. – Med låtskriving, får jeg mot til å uttrykke meg selv med selvtillit. Sabrina Claudio er en artist jeg finner stor inspirasjon hos. Hennes ærlige tekster om seksualitet og kjærlighet inspirerer meg til å eksperimentere innad min egen musikk, og lar meg være helt åpen om temaer jeg synes er vanskelig å snakke om. H.E.R og SZA har også vært en stor inspirasjon til den nye singelen, sier Simone og fortsetter:

– Dette prosjektet har åpnet mine øyne for nye, spennende lydbilder og idéer til låter videre. På lik linje som mine favorittartister, ønsker jeg å inspirere lyttere og skape musikk som setter et spesielt inntrykk, avslutter hun.