Bråhast

Hardrockbandet Bråhast ute med sin andre singel «Raising Hell». 

Det Kongsvingerbaserte hardrockbandet Bråhast startet å spille sammen i 2021. Det første som ble skrevet var litt mer bluesinspirerte rockelåter på norsk. Nå, etter de har fått ny line-up, har de lagt det helt fra seg og kjører fullt ut med mer energisk hardrock.

Bråhast har gått igjennom flere utskiftninger av medlemmer, men har til slutt funnet en bra match i alle roller og dette stadfestes med at noe av musikken endelig kommer ut på streamingplattformer.

– Vi slapp debut-singelen «Wild Wild Times» i 2022, og har fått mye positiv tilbakemelding, sier bandet, og er svært ivrige over å få presentert mer.

Sangen er spilt inn delvis live, som vil si at trommer, bass og rytmegitar har blitt lagt samtidig med alle inne i samme rom for å få det ekstra tight, og for å få med den «feelen» som man har live. Gitarsolo og vokal er blitt lagt i etterkant av praktiske årsaker. Gitarsoloen mot slutten av «Raising Hell» er spilt av Henrik Rosager.

Bandet består av Thomas Aarbakke på trommer, Tobias Strid på bass, Henrik Rosager og Per Andreas Brinck Strøm på gitar, Sindre Berg på vokal.

Singelen er spilt inn i Skyline Studio i Kongsvinger, med Erik Martinsen som lydtekniker.