Karianne & Åge Sten Nilsen

Karianne & Åge Sten Nilsen - Ikke få forbi
– Ikke gå forbi –

Se video her:

https://www.facebook.com/frelsesarmeen/videos/167122077920602 

Landets mest omtalte duett; «Så Ekte Nå» (Shallow på Norsk) med Carina Dahl & Åge Sten Nilsen nærmer seg 2 millioner visninger på facebook. Nå er Åge Sten Nilsen tilbake med en ny originalskrevet duett, «Ikke gå forbi», med visepop-artisten Karianne Sissener Amundsen til inntekt for Frelsesarmeen og den enormt viktige jobben de gjør for de som allerede levde i en krise før krisen traff resten av oss.

Karianne Sissener Amundsen møtte Åge Sten Nilsen i Oslo i desember 2017, og startet et spennende, musikalsk samarbeid. Hun hadde med seg en personlig tekst, og på kun minutter komponerte de en melodi som løftet ordene frem. «Ikke Gå Forbi» ble til . Dette er Åge Sten Nilsens første norskspråklige original låt, og sammen med Kariannes visepreg i en moderne drakt har de laget en sår, vakker og sterk ballade med et viktig budskap om å bry seg om hverandre. I vår tids verste humanitære kriser håper vi nettopp denne låten kan gi trøst, håp og varme, akkurat som Frelsesarmeens utrettelige arbeid for de som har det ekstra tungt.

«Vi i Frelsesarmeen møter i disse dager mange som sliter ekstra tungt, og vi er glade for all hjelp vi kan få slik at vi kan hjelpe enda flere. På én enkelt dag møter vi flere nye ansikter som ber om hjelp enn vi før gjorde på en hel måned før denne vanskelige tiden. Så varmer det ekstra når artister som Åge og Karianne, som selv også opplever å ikke kunne gjennomføre sine planlagte spillejobber, velger å hjelpe andre. De fortjener en stor og varm takk!» – sier Geir Smith- Solevåg i Frelsesarmeen.
Åge Sten Nilsen er mest kjent som frontfiguren «Glam» i bandet Wig Wam, men har i tillegg gitt ut 5 soloalbum, vært programleder på tv, bekledd en rekke hovedroller i større musikaler og show og turnert over hele Europa med si0 nye rockeband AMMUNITON som til nå har gitt ut 2 studioalbum. Hans selvproduserte Queen-hyllest har siden 2007 trukket over 650.000 publikummere og fylte Oslo Spektrum til randen rett før Korona pandemien.

Karianne Sissener Amundsen, som går under artistnavnet Karianne, er en norsk låtskriver og vokalist. Hun har vært vokalist og kontrabassist i visepop-bandet Skare fra 2015-2018, og har senere hatt en solokarriere, hvor hun har gitt ut flere singler på norsk. Karianne er kjent for å fusjonere viselyrikk med et moderne pop-lydbilde. Hun deltok også i tv-programmet Farmen på tv2, der kun kom på tredjeplass.
For ytterligere kommentarer og for å utdype hva Frelsesarmeen ser i landet akkurat nå, ta kontakt med:

Geir Smith – Solevåg
Kommunikasjonssjef
Frelsesarmeen i Norge Telefon:
+4795183155 eller på mail: geir.smith-solevag@frelsesarmeen.no

Kontakt Åge Sten Nilsen & Karianne:
FAJo Music AS
T: 986 345 65 (kontor) E: post@fajomusic.com