Ingvild Elisa

Ingvild Elisa presse4

«Hvil nå»

Ingvild Elisa er en artist og låtskriver fra Frogner i Sørum. I låtene sine formidler hun en nærhet til livet, til det livet som er levd og drømmen om det som kan komme til å skje i framtiden. Med tekstene i fokus og de gode melodiene tilfører hun noe eget og nytt inn i den norske popmusikken.

Etter at hun debuterte med ep’n «Home» i 2015 har hun jobbet med å skrive musikk på norsk. I sine tekster beskriver hun livets gleder og utfordringer på en ærlig og umiddelbar måte, som også kan være pakket inn i symboler, bilder og små historier. Musikken Ingvild Elisa formidler er både fengende, sart og inderlig på samme tid. I spenningen fra en kul elektronisk sound til enkle, vakre pianotoner skapes en atmosfære som rommer de forskjellige låtene slik det passer hver låt best.

I løpet av det siste året har hun vært aktuell med de tre singlene «Det Var Vi», «Inntrykk» og «Sommervind». På disse låtene jobbet hun sammen med produsent Johannes Groth i South River Recordings.

Låta «Hvil nå», som også er produsert av Johannes Groth i South River Recordings, handler om livets opp- og nedturer. Håp, drømmer og bekymringer. Teksten og musikken går hånd i hånd, og skaper sammen et rom for å senke skuldrene og være tilstede gjennom sangen.