Geir Pedersen

khr8WOcg

Geir Pedersen fra Berlevåg er klar med sitt album; Change!

Geir Pedersen har livnært seg som freelance musiker siden 1993. Selv om hovedinstrumentene er sang og gitar, så trakterer han i tillegg mange andre forskjellige instrumenter som munnspill, bass, mandolin, piano, banjo, trommer og det meste som man kan få lyd i.

Geir har eget lydstudio og har samarbeidet med mange forskjellige musikere gjennom mange år. I tillegg til å ha turnert land og strand rundt i Norge. Siden 1993 har han spilt og turnert med et vell av forskjellige musikere fra både inn- og utland, og vært med på et tosifret antall plateutgivelser.
Han har turnert både i Danmark, Sverige, Tyskland, Irland, England, Polen, Bulgaria, Nederland, Spania, Italia og USA.

Geir jobbet som musikklærer i flere år og er kjent for sitt eminente gitarspill og sin musisering, og i og med at han trakterer så mange forskjellige instrumenter blir han ofte brukt som freelance musiker både på veien og i studio.

Nå er Geir klar for sine egne prosjekter og den første platen ut har han kalt «Change».

” Geir Pedersen er en musiker med glimt i øyet, som med sin sjarm fra scenen og sitt eminente gitarspill og musikalske allsidighet bare må oppleves.»

Slippes 27. mars!