Jon Flip

Pressebilde 1

Jon Flip releaser i disse dager singelen «Ekke’ Sukkess», denne gangen sammen med CIC (Cicilie Borgan).
Cicilie var for øvrig med på to av låtene på albumet «Orginalen»

Her er litt om hva Jon mener om låta
«Låta handler om at du må jobbe for å klare deg i industrien. Hva jeg/vi drømmer om å få til og hva som ikke er lurt å gjøre på veien. Snakker også om litt hva jeg/vi kan gjøre med de pengene jeg kan få inn. Drar små ordspill som kan tolkes på ganske mange måter (i verset). Som igjen er litt gøy og la lytteren føle seg frem hva jeg/vi mener. Noe av det siste og ikke minst sier at jeg/vi aldri er langsur, kommer aldri til å bære nag på dem som faktisk har prøvd å stikke kjepper i hjula våre.»

Dette er hva Cicilie mener om låta:
«Teksten på refrenget handler for meg en del om å sette ord på, og å finne betydning i sitt eget liv. Det å skrive en tekst som de fleste kan relatere seg til, på sin egen måte. Rett og slett å finne en knagg i livet sitt å henge det på..»

Diskografi Album
• Orginalen – (2017, plentysound.com) (inneholder 12 spor) EP
• Trippel Tress – (2019, plentysound.com)
• Trippel Tress, vol.2 – (2019, plentysound.com)
• Trippel Tress, vol.3 – (2019, plentysound.com)

Singler
• Musikk – (2017)
• Hålla Peace – (2017, plentysound.com)
• Kongsberg Miners – (2018, plentysound.com)
• Hip Hop – (2018, plentysound.com)

Slippes 22. mai