Per Aarsund

Pressebilde3

Syngende byggmester gir ut singel om fine daga!

Egentlig er det bruk av hammer og sag som er det daglige gjøremål for Byggmester Per Aarsund,
men han snekrer også fengende folkelige låter på Nordmørsk.

Nå er han ute på nytt plateselskap FAJo Music AS og gir ut den lettbeinte singelen « Det kjem fine daga»

«Vi trenger noe å se frem til i disse underlige koronatider og trua på bedre tider må vi alle prøve å ha selv om det for mange ikke er så lett» sier Per Aarsund.

Trua på egne låter kom i godt voksen alder for viserocksangeren, og en hyggelig kommentar på Aarsund Myspace for noen år siden gav mannen fra den veiløse Årsundøya på Nordmøre glød til å gi ut plate;

« Fine viser her Per» hilsen Lillebjørn Nilsen, sto det.

« Jeg har jo vokst opp med slagere som «Barn Av Regnbuen» og «Tanta Til Beate» så en hilsen fra Herr Nilsen varmet godt» humrer Aarsund.

Nå er Aarsunds femte album « Ut av det blå» like om hjørnet, produsert og mixet av Maestro Tommy Haltbakk som også spiller på platen sammen med mange dyktige musikere, deriblant den levende gitarlegenden og Elvismusikeren James Burton.

«Den godeste Burton spiller på to av låtene på albumet og var en meget hyggelig og jordnær mann» minnes Aarsund og legger til: « At en snekker fra ei lita øy på Nordmøre og en verdenskjent gitarist finner tonen og lager musikk sammen er jo egentlig ikke til å tru, men slik ble det»
Per Aarsund håper at folk i alle aldre vil lytte til « Det kjem fine daga» og at danserockefoten vil gå i de tusen hjem!