DEwK

 

dewklogo

Dewk med låter om MILJØBEKYmRING

”DEwK” er en tidligere trommeslager som vokste opp i en musikalsk familie i Nordland. Han har spilt trommer i alt fra korps, danseband, revyer, teater, forskjellige orkestre og flere rockeband. Han har også vært trommelærer en periode på hjemplassen sin.

Da ”DEwK” var i ungdomsårene, så fikk han øyene opp for å lage elektronisk musikk. Siden den gang så har det blitt mye eksperimentering på hobbybasis og han har opp gjennom årene fått anbefaling på NRK Urørt og vunnet en ”Fotball-Theme”-konkurranse i radioprogrammet ”FK Fotballigaen” på P3. Her var han i studio med Poppa Lars fra ”Tungtvann” og lagde en hymne som ble spilt på alle fotballarenaer i Troms Fotballkrets i flere år.

– På grunn av mine erfaringer og min svært varierte musikksmak blir mitt kjennetegn at jeg har en evne til å leke med forskjellige sjangre i låtene mine, sier DEwK.

– ”Anthropocene” har 4 varierte låter, hvor gjennomgangstema er heftige rytmer, blanding av sjangere og mørke toner, fortsetter han. Og forklarer tittelen:

– Ordet ”Anthropocene” betyr hvilken negativ innvirkning vi mennesker har på jordas vel. På denne EP ´en tar jeg for meg den delen av menneskeheten som ikke tar dette på alvor og at dette skaper ringvirkninger i samfunnene som skader miljøet mellom mennesker og fremtiden for våre nye generasjoner.

«Earth provides enough to satisfy every man´s need, but not every man´s greed”