Lawnmother

Pressebilde 3 - Foto Issaen

Lawnmother, nå klar med sin første utgivelse: The World According to…

Tor Vegar Mårdalen er sanger/låtskriver og multiinstrumentalist, født på Rjukan, men bosatt i Bergen. Kenneth Gaupås er trommis, født, oppvokst og bosatt i Bergen. Sammen utgjør de Lawnmother, et spennende nytt musikalsk tilslag til det artistiske mylder.

Som sterke formidlere på sine instrumenter inviterer de inn i et rikholdig univers av farger, former og følelser.

– Vi fokuserer på finurlige tekster, sinnrike stemninger og rein fandenivoldskhet, sier duoen. – Vi baner oss vei gjennom torner, kratt og ursuppe. Vi er uredde og søkende, og skyr ingen midler, fortsetter de.

– I ryggen har vi solide musikalske grunnpilarer som vitner om en barndom fra tiden før pedagogikk gjorde sitt inntog i norske barneskoler.

De har tidligere, med band og orkestre som Jam Rakta, Echoes End, Autumn’s Low Water, Killing Zoe og Locomotive gangbang, hatt gleden av å gi ut plater, opptre og underholde på fjernsyn, klubber og scener i inn og utland, fra velrenommerte Raumarock, Hulen og Garage via John Dee og Oslo Spektrum til legendariske CBGB’s.