Hege Turøy

Pressebilde 3

Hege Turøy – Danser I regnet

I sommer gav Hege Turøy ut en remix av den tidligere radio listede sangen “Ingenting”. Låten har fått nærmere 100 000 spillinger på Spotify i løpet av kort tid.

«Ingenting remix» var å finne på spillelister både i en rekke land blant annet Sverige og England. Hun mottok også flotte anmeldelser fra flere musikkbloggere.

I sin siste singel, har hun jobbet videre innen EDM landskapet, og presenterer en spennende, melodiøs låt “Danse I regnet”. Her får vi høre at Turøy er en solid låtskriver, med sansen for dype tekster, og en vokal leveranse som virkelig understreker at dette kommer fra sjelen til den erfarne artisten. Låten er smart satt sammen, med ett unikt talent for detaljer i produksjonen. De mektige instrumentale partiene inviterer lyttere til en nærmest filmatisk opplevelse.

– Danse I regnet er en sang jeg har jobbet med en stund. Den handler om å ta tak i den mentale bagasjen man har med seg, sortere og rydde litt, og bestemme seg for å gå fremover, videre, uansett hvor det tar deg, forteller Hege.

– For meg er det viktig at man følger det kallet man har inni seg, og får lov til å prøve ut det man brenner for. Om det er karriere, hobby, nytt bosted, eller andre ting.

Det er jo på mange måter det som gjør at livet blir spennende, at man får kjent på en mulighet til å få prøve ut disse ‘kallene’ man kan få.  – Jeg tror veldig på kraften en har inni seg til å nå de målene man har satt seg fore.  Det er så viktig å ikke bli holdt tilbake av andres meninger, Ikke la det at du blir våt, stoppe deg fra å danse i regnet, hvis det er du drømmer om, – smiler Hege.

Hege har lang erfaring på scenen, hun har sunget siden 7 års alderen, og skrevet låter like lenge. Låtene handler om de små og store tingene i livet, og artisten har en stor forkjærlighet for å leve i nuet og være opptatt av å ta vare på de små øyeblikkene. Hun er definitivt ikke redd for å bli litt våt.

Med vennlig hilsen

FAJo Music AS