H E N R I K

Artistbilde 2

H E N R I K – «June»; En hyllest til ungdomsforelskelsen

Høyt oppe i Trysilfjellet, i loftsrommet på hytta, lager Henrik Nilsen Skaamedal musikken sin. I et hjemmelaget studio hentes inspirasjon fra blues, country og moderne musikk til en pop-blanding som gir nostalgiske tilbakeblikk. Han begynte med musikk under medisinstudiet, men rakk å bli ferdig utdannet lege før hans første låt-utgivelse, og tok artistnavnet H E N R I K.

 – 2020-21 var en vanskelig tid for mange, meg inkludert. Låtskriving ble et lyspunkt. De delene av livet som ble stengt, fikk åpne seg og leve videre gjennom musikken. Forhåpentligvis er den perioden snart tilbakelagt, men for meg ble følelsene og håpet fra tiden foreviget i denne låten, forteller H E N R I K.

Låten June er en hyllest til ungdomsforelskelsen. Teksten tilhører samtiden, inspirasjonen er fra fortiden og instrumentene er tidløse. Vi opplever byliv, natur og et løfte om evig kjærlighet under stjernene.