Snakeboy

snakeboy_medhvitbakgrunn6

Moderne rock fra Snakeboy; Since You Been Gone

Rockebandet Snakeboy, fra Ytre Namdal slipper endelig sitt debutalbum. Snakeboy er ett gitar- og synth-drevet band, med røttene godt plantet i rocken, men med elektroniske og mer moderne elementer som er med og preger lydbildet til musikken. Bandet har tidligere sluppet singlene «Blind» og «Since You Been Gone», og nå er det altså fullengderen sin tur. Albumet har også fått navnet «Since You Been Gone». Den blir og sluppet på vinyl, i tillegg til alle digitale streamingtjenester.

Det Trøndelagsbaserte bandet består av Runar Hellesø, Øyvind Persvik og Stian Hansen Amundsen.

Det er med stor glede at vi nå slipper plata vår til folket. Vi mener vi har noen knallgode melodiøse låter, som jeg tror folk flest vil kunne like, forteller frontfigur Runar Hellesø. – Dette er den første av mange fremtidige utgivelser fra Snakeboy, og som jeg ser det, et slags startskudd på vår vei, og til hva som kommer til å komme fra oss. 

– Nå bruker vi tiden godt fremover til å spikre live-showet vårt, slik at vi er klare for spillejobber når det blir mulig, sier Hellesø. – Vi sees på en scene nær deg. Til da, kos dere med «Since You Been Gone»