Stine Baggerød

Pressebilde 3

Realiserer endelig musikkdrømmen med låta «Tell me why»

Stine Baggerød er en dame i slutten av 40 årene, bosatt i Horten og jobber som lærer på en barneskole. Hun er en kreativ sjel som er opptatt av musikk, skape musikk og maler også på fritiden.

– Jeg har alltid hatt musikken i mitt hjerte. Jeg har sunget mye i min ungdom i diverse band, men det har vært stille de siste 20 årene, da det har vært andre ting som jeg har fylt livet mitt med. Har nå tatt opp musikken igjen i voksen alder, og har lagt ut noen låter på YouTube  som  har fått svært hyggelig respons, forteller Stine. 

– Når jeg er i en maleboble, opphører tid, og jeg bare er. Jeg hører også mye på musikk når jeg maler, og det setter meg i en skapende prosess. Det er også gjerne når jeg maler at det kan komme melodier i hodet mitt. Melodier kan også poppe opp i hodet når jeg minst venter det. Gjerne på natta. Da må mobilen frem.

Hun har lenge tenk at det er på tide å realisere noe av dette. 

– «Tell me why» er den første låten som jeg kommer ut med som er egenkomponert. Melodien har jeg hatt liggende i mange år, og teksten ble til etter inspirasjon fra min venninne, som hadde et samlivsbrudd. Denne låten gjelder andre relasjoner og situasjoner i livet også. Så sett i et overordnet perspektiv så er tema og budskapet at man ikke må gi opp ved første korsvei, selv om man møter på motgang! Det er gjennom motgang at man vokser og utvikler seg som menneske. Du kommer ut som en sterkere versjon av deg selv, mener Stine.

Hun forteller hun blir inspirert av naturen, mennesker rundt meg, historier og steder. – For meg er musikk formidling av følelser, stemninger og historier. Music is a piece of art that goes in the ears, straight to the heart, avslutter hun