Santa Cecilie

Pressebilde 2

Det er i skjæringspunktene de vakreste øyeblikk oppstår.

Santa Cecilie er en sanger og låtskriver fra Bergen.

På den nye Ep-en “HOME my universe” ønsker hun å invitere folk inn i sitt personlige univers. Sangene og tekstene bærer preg av den tiden vi lever i nå, selv om noe er skrevet før hun visste at samfunnet skulle bli satt på vent. Det handler om liv og om død. Om å dra ut, og om å komme hjem. Det handler om å akseptere seg selv i livet på godt og vondt 

Som artist ønsker Cecilie å være en motvekt til “håpløsheten”. Det er smertefullt å forandre seg. Men det er ofte i skjæringspunktene de vakreste øyeblikk oppstår. Det var kanskje ikke så farlig likevel, å ta et steg ut av alle illusjonene vi hadde gjemt oss i.
Det har Cecilie følt selv på kroppen. 

– Jeg er ikke noe typisk A4 menneske, uten at det er noe galt i å være det, sier Cecilie. Hun er sensitiv. Mere enn de fleste. Det kan være vanskelig, men det har også ført henne videre. Fått henne til å bevege seg rundt i verden. For å søke i andre kulturer. Søke andre svar. I stedet for å bli sittende fast, har hun valgt å skrive det ut. Lage låter. Bruke sensitiviteten til å skape sitt eget musikalske univers.

– Mitt ønske er at lytteren skal sitte igjen med en ettersmak, forteller Cecilie. – Kanskje bli inspirert til å skape noe selv. 

Med seg på EP en HOME har hun sin samarbeidspartner Ketil Fersum og Daniel Birkeland fra Studio Havnelageret. På trommer og perkusjon spiller Marius Erster Bergesen.

Produksjonen er gjort i en kombinasjon av hjemmekontor og ved Havnelageret Studio i Bergen.