Falk

Pressebilde 3

Falk er en produsent, danser, komiker, skuespiller og rapper/sanger fra Gjøvik. Han har jobbet med ulike artister og sjangere rundt om i Norge og USA. Han har tidligere spilt på festivaler og hatt konserter rundt om i Norge. Han er kjent for sin lekenhet og eksperimentelle blanding av ulike sjangere mikset med Hip hop.

Falk har alltid vært nøye på budskap i tekster, noe som kom tydelig frem i albumet hans «Åpnet mine øyne» som ble utgitt i 2017, med etterfølgende musikkvideo.

Den nye utgivelsen «I vårt minne» ble skrevet over en lang helg, kort tid etter hans stefar bråe bortgang. – Gradvis ble det til noe mye dypere etter teksten tok form, forteller Falk. Det ble en måte å se hvordan livet gir utvikling, selv i de tyngste tider.

«Run» ble en type utbryter fra Falk sin tidligere musikk. Den var for å vise at rappere kan også ha ulike musikalske bilder. – Jeg digga Rock, bluse, Soul og punk som yngre, forteller han. Noe som også vises i låta «Run».

«Break Free» var et visuelt bilde som Falk alltid har drømt om å lage. Han har alltid elsket musikk uavhengig av sjanger, men først nå har han følt seg klar til å dele dette. Takket være produsent sanger og gitarist Joachim Barskrind og deres felles interesse for dette, har de skapt dette unike lydbildet. De har sammen som produsenter og låtskrivere laget låten «Break Free».

I vårt minne er en utgivelse som gir ett svært spennende innsyn i Falks multikunstneriske verden.