Sons Of vanity

SoV Black Pressebilde

Sons Of Vanity slipper sitt andre album; Drifting Without Aim 

Sons Of Vanity har tilbrakt lockdown i studio der de har arbeidet med innspilling av nytt album for release juni 2022. Optimistiske og klare for å igjen stemme opp gitarene og spille knakende god countryrock du både kan danse, digge eller deppe til.

Om Sons Of Vanity skrev Bergens Tidene:
– Det er en sofistikert og sammensatt hyllest til Nashvilles countryscene, med en varmende lyd understreket av en tidløs komposisjon … Dette er country som intelligent hyller heller enn å etterape sjangerklisjeer.

– Singelen «Sometimes Love Just Ain’t Enough» var semifinalist i verdens største sangkonkurranse i Nashville i 2021 og Sons Of Vanity har flere godbiter på lur med albumet «Drifting Without Aim» som nå lanseres, smiler gitarist Stian Sylta.

Sons Of Vanity er basert i Nordhordlandsregionen, nord for Bergen, og alle medlemmene kommer fra dette området. De er: Arild Haugsvær, vokal Atle Andersen, trommer Stian Sylta, gitar, banjo Øystein B Strand, bass Åsmund Kvinge, gitar

Sons Of Vanity spiller en rocka blanding av Country og Americana.
Her er det kassegitar og pedal steel i lystig samspill med skitten telecaster og kremvokal.
Skikkelig Nashvillemusikk – fra Vestlandet. Sangane “Girl Next Door”, “Fair Game” og “Dead To Rights” har vært i rotasjon på NRK Hordaland siden de debuterte, og musikken til Sons Of Vanity har høstet svært gode kritikker.