Ememo

Glenn_4

Sterke emosjonelle responser uten ord.

«Distant Sunrise» er en beskrivelse av veien tilbake til livet. Albumet er i sjangeren instrumental elektronika med stor grad av ‘Chillout’-element. Musikken vekker sterke emosjonelle responser uten å inneholde ord. Albumet tar deg med i en drøm om tap og håp, fantasier, universet og dimensjoner.

Albumet er komponert og arrangert av Glenn Robert Høivik under pseudonymet Ememo. Han er utdannet lydtekniker og dette reflekteres i produksjonen. Dette er hans debutalbum og det inneholder totalt syv sjelebevegende spor. Han er polyinstrumentalist og har erfaring som produsent og arrangør for andre band og artister.

– I 2021 inngikk jeg et samarbeid med plateselskapet FAJo Music. Dette gjør det nå mulig for meg å utøve min kunstneriske visjon, sier Glenn alias Ememo.

– Inspirasjonen til musikken kommer fra artister som Michael Cretu (Enigma), Enya og Jean-Michel Jarre. På denne produksjonen er det med to gitarister; Steinar Karlsen og Thobias Kvalvik Høivik, avslutter han.