Jan Dahlen

Pressebilde 4

Akkurat da vi tror at Jan Dahlen skal hvile på laurbærene etter en lang karriere i norsk rootsmusikk, er han nå aktuell med ny musikk. Singelen “Så godt” slippes på alle strømmetjenester i juni, og er en forsmak på albumet som slippes til høsten.

Sangeren og låtskriveren Jan Dahlen har holdt det gående siden 80- tallet, da han startet sitt legendariske “Jan Dahlen & The Shotgun Riders i miljøet rundt Club 7. Siden den gang har han vært sentral innen utviklingen av sjangeren “Americana” her i Norge, ikke minst med sine ukentlige låtskriverkvelder på Skillingsborgen i Oslo på 90-tallet.

Jan Dahlen har hatt en lang musikalsk karriere, han har vunnet Spellemann med det norsk Live Aid-albumet “Sammen For Livet”, blitt Spellemanns-nominert med soloalbumet “Hillbilly Touch” og har skrevet låter for mange andre artister.

Jan Dahlen har alltid blitt inspirert av artister som Neil Young, Gram Parsons og Doug Sahm, og flere andre låtskrivere med levde og ekte liv.

Singelen “Så godt” er imidlertid en optimistisk låt, men som vitner om et levd liv og da nettopp evnen til å se hva som virkelig betyr noe i livet. Med seg har Jan Dahlen et stjernelag av musikere som Knut Hem, Atle Rakvåg, Terje Kinn, Stein Kulseth, Bjørn Ersvik, Arve Sørdal, Guro Brunsby og Hege Bakke Styrvold.

Vi håper “Så godt” blir med på å gjøre sommerkvelden og sommeren din litt bedre!