NinZ

pressebilde2

Se på meg da… Se på meg! 

Det er mye følelser og attitude når Ninz fra Gjøvik snakker ut om usikkerhet i ny låt. – Jeg sa til folk jeg spiller med at nå gir jeg opp.

 Nina Martinsen (26) under artistnavnet Ninz har sunget hele livet, men fant sin sjanger da hun begynte å rappe i 2018. Hun var med i TV programmet «All Together Now» på TV Norge i 2019 hvor hun imponerte og høstet gode kritikker. Siden den gang har hun jobbet målrettet med musikken og hatt flere konserter i Mjøs-området. Nå er hun aktuell med sangen «Se på meg».

 – Jeg sa til folk jeg spiller med at nå gir jeg opp artistkarrieren og slutter. Det gis ut så mye musikk og jeg følte at alle var flinkere enn meg og kommet så mye lenger. Sammenligning er noe dritt, forteller Ninz engasjert. 

Hun har tidligere gitt ut tre singler, to hvor hun synger på engelsk og en hvor hun synger på norsk. På sin fjerde utgivelse tar Ninz en kikk i speilet og et oppgjør med usikkerheten. 

– Jeg tok en pause fra musikken. Det var nødvendig, samtidig som jeg merket hvor mye jeg savnet det. Det er ikke noe annet enn musikk jeg virkelig ønsker og drive med, forteller Ninz som fortsatt har mye å melde. 

Nå er hun spent på hvordan den nye låta blir tatt imot og håper den kan være til hjelp for andre. Hun har fått igjen gløden og sier at usikkerheten kan gå og legge seg. – Nå er jeg klar for å «gønne» på videre. Det hjelper ikke å sammenligne seg. Jeg må kjøre på, så please gi meg mer Ninz i monitor, sier Ninz og ler