Bård Ole

Uredigert

På med strutteskjørt, brylkrem og lakksko

Sommeren er over og vi går mot tider hvor det kan ryke og fyke imellom slagene. Fortvil ikke, da hjelper det at Bård Ole nå kommer med singelen «Ryk og fyk.» Her kan du vente deg herlige referanser til god hillbilly rock sunget på trøndersk. Bandet oser av spilleglede og det er vanskelig å sitte stille når du hører denne sangen. – Du vil med en gang få lyst til å finne frem strutteskjørt, brylkrem og lakksko, for så å komme deg på parketten, humrer bandet. – For dette svinger!

Tekstmessig balanser Bård Ole i «Ryk og Fyk» med metaforer fra naturen og kystlivet i Trøndelag, og mellommenneskelige referanser. – Alle er vi på en eller annen måte avhengig av hverandre, forklarer Bård Ole. – Det kommer frem i teksten på en fin måte som oppleves nytt og friskt ut. Man blir glad av å høre sangen «Ryk og fyk.» 

Låten er stramt redigert, uten dødpunkter, og med underkant av 3 minutter er den proppfull av spilleglede. Derfor vil du etter en gjennomhøring ønske å høre den flere ganger før du er forsynt. 

Gled deg!

Bandet består av

Bård Ole: Vokal, akustisk gitar, tamburin, kor, tekst og melodi

Asle Leknes: Bass, orgel og kor

Billy Benjaminsen: El-gitar

Andreas Nergår: Trommer

Produsert: Bård Ole Thorsen og Stein Brattland

Mikset og mastret: Skansen lydstudio